RUDY PROJECT - VIP TAGSÁG


Üdvözlünk egy különleges tagság kapujában!

A cégünk által hazánkban képviselt, immáron több mint 30 éves olasz márka, a Rudy Project a kezdetek óta változatlan filozófia alapján tervezi és készíti termékeit: legyen minél komfortosabb és minél több védelmet nyújtó az a szemüveg vagy az a sisak, úgy, hogy nem csak a teljesen professzionális élsportolók, hanem a hétvégi harcosok által küldött visszajelzések alapján a lehető legfunkcionálisabb kivitelű legyen. Legyél akár már most Rudy Project tulajdonos, vagy akár csak olyan, aki egyelőre csak érdeklődik a termékeink iránt, most itt a lehetőség, hogy még több hasznos és értékes információkhoz juss!

Az alábbi adatok kitöltésével VIP csoportunk tagja leszel, ahol hozzád hasonlóak vannak, akik első kézből szeretnének értesülni termék-újdonságainkról, akcióinkról, eseményeinkről! 

Természetesen bármikor kiléphetsz ebből a körből - ezen szándékod jelzését követen nem írunk többet neked! Lévén ez egy prémium termék különleges csoport-tagsága, adataidra kiemelten vigyázunk, illetékteleneknek számára nem adjuk ki.

Köszönjük bizalmadat és köszöntünk a csoportban! 

 


Adataid elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeidre az Eyeland Kft. a saját szolgáltatásaival kapcsolatos címzett reklámüzeneteket küldjön, és ezzel összefüggésben a megadott adataidat kezelje az esetleges visszavonó nyilatkozatod kézhezvételéig. Az adatkezeléssel és a hozzájárulásod visszavonásával kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatot tudomásul vetted és elfogadtad.

A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírleveleinkről, az azok láblécében található linkre kattintva. Ha további információra lenne szükséged, honlapunkon mindent megtalálsz!
* indicates required
Email Marketing Powered by Mailchimp